Jump to content


Submitter

File Information

  • Submitted: Sep 08 2011 08:25 AM
  • Last Updated: Sep 08 2011 08:25 AM
  • File Size: 57.99KB
  • Views: 6224
  • Downloads: 8,584
  • Compatible with 10.5.x Leopard: Not sure
  • Compatible with 10.6.x Snow Leopard: Yes
  • Compatible with 10.7.x Lion: Yes
  • Compatible with 10.8.x Mountain Lion: Unkown
  • Compatible with 10.9.x Mavericks: Unkown

Download Nvidia 8400GS Driver 1.0





After for so many reinstallation of my Core2Duo E8400 & Nvidia 8400GS Hackintosh I finally find the solution to my problem I looked inside the iAtkos S3 v2 to find the driver of my MSI Nvidia 8400GS and I found it...

Now here's the Natit & Nvenabler PKG... Please post some reactions if you test it to your own system of Hackintosh... Good luck :D









I post this because when I freshly install my Hackintosh iAtkos S3 v2 instantly my video card functions very very well but when I update or install apps that alters the video kext the video disables the Quartz Extreme capability but when I install the pkg above it enables the QE again... :D
  • Report
Very very thanks ! run for my Acer Aspire 7720G / 8600GT 512mo !!!
  • Report
After a long time trying to get my Geforce 8400gs 512 (0x06e4) working on Snow Leopard 10.6.8 and Lion 10.7.1, I found this and tried because nothing else was working. Thanks A LOT dude... Just needed to disable GraphicsEnabler and that's it.
  • Report
You're kidding? 8400gs is probably the only card that is sure to work with anything. You probably have been using a bad bootloader. Try Chimira. Just use NV enabler. Other reason is u r using illegal distros which don't update the kernel.
  • Report
Yeah yeah fax88 is right; there were two version for 8400GS one is 512MB DDR2 and the other one is 512MB DDR3, DDR2 is working with anything just use GraphicsEnabler=yes no next need it out of the box...

But for DDR3 version (10c3) it is new and not include in the applekext, but it easy just add in there the ID and just put EFi String (device properties) on your boot.plist.....

That all....no next is need for 8400GS......as it work with apple's next...
  • Report
mine is working without natit. and fully working .even without any name "Unknown Nvidia Card" only add NVEnabler64.kext into /S/L/E
  • Report
Thanx angkung! For days I've been struggling, didn't understand why my 8400GS didn't work while everybody sais it's functioning oob. DDR3! But sorry, which EFI string do we put on the boot.plist?
  • Report
Not so easy, noooooh. My 8400 is not working at all with any distro from Chimera. I've tryed almost everything and without injection it's impossible to get a good resolution.
I used to think that 8400 was the easy way to get video but the new 512mb doesn't work as fine as the old 256mb.
So, yes. I keep serching for a working kext....
  • Report
Thx a million for the clear explanation and the files! Worked like a charm.
  • Report
Worked perfect on Asus 8400GS Silent on new 10.7.3 install and easy idiot-proof installers, thanks!!
  • Report