Jump to content

Submitter

File Information

  • Submitted: Jul 30 2011 04:57 PM
  • Last Updated: Jul 30 2011 04:57 PM
  • File Size: 4.2MB
  • Views: 4077
  • Downloads: 7,869
  • Compatible with 10.5.x Leopard: Not sure
  • Compatible with 10.6.x Snow Leopard: Not sure
  • Compatible with 10.7.x Lion: Yes
  • Compatible with 10.8.x Mountain Lion: Unkown
  • Compatible with 10.9.x Mavericks: Unkown

Download GTX 560 TI for Lion 10.7 GM 1.0

- - - - -



this is my file (edit by me) we able gtx 560 TI (my model msi gtx 560 ti twin frozer II) put in S/L/E/ repair permission rebuild cache, restart and go to hi resss QE/CI enabled









will it work in sl 10.6.8?
i am not too sure how to actually install this kext. can you elaborate please? much appreciated thanks!
i don't know i try only in 10.7 ... just try and submit results
snow leopard don't support this driver at the moment update to lion :)
use kextutility drag the file into .... and restart
please post comment if work or not thanks
Tsurugi: This also works for Asus Geforce GTX 560 Ti on Mac 10.7, however, you also need to install GeForceGLDriver.bundle.
Thanks!
Thank you. Works nice in Lion with MSI 560 Ti Hawk (Twin Frozr III), but unfortunately it makes mouse and keyboard not responding for 2 minutes after boot.
Thank you. Works nice in Lion with MSI 560 Ti Hawk (Twin Frozr III), but unfortunately it makes mouse and keyboard not responding for 2 minutes after boot.

very strange your mouse keyboard is usb or ps2 ? try disistall 560ti kext and restart, i have ps2 keyboard and mouse usb and not have problem, in file kext i have insert line for product code and model for msi 560ti only. no patch another line
"very strange your mouse keyboard is usb or ps2 ? try disistall 560ti kext and restart, i have ps2 keyboard and mouse usb and not have problem, in file kext i have insert line for product code and model for msi 560ti only. no patch another line"Both mouse and keyboard are USB (wireless usb keyboard and Razer Copperhead usb mouse). I have also PS/2 keyboard but I couldn't get it to work. I've uninstalled your NVDAGF100HAL.kext and restarted in 1024x768 and both mouse and keyboard were working. Then I've reinstalled it and problem returned (but this is how I use it for now). As I see there are more people with similar problems, usually linked to NVDAGF100Hal.kext or ACPI_SMC_PlatformPlugin.kext