Jump to content

Photo
- - - - -

iAtkos ML2 boot stuck at spinning circle


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 aliasananas

aliasananas

    Junior Member

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 11 January 2013 - 11:30 PM

Hello my friends,

I successfully installed iAtkos ML2 on my PC:

GA H77-DS3H
Intel Core i5 3570
(HD 6970, I also tried with onboard Ivybridge GPU)
8 GB DD3 Ram

I used Windows 7 to burn iAtkos on a DVD.

I managed to install Mountain Lion without any complications, but when I restarted my PC once it was done, I wasn't able to boot it properly. It always stucks at the spinning cirlce with the Apple logo on top of it.

So I tried some bootflags that I found on the internet (without actually knowing what I was doing there).
None of it worked for me, except booting in Safe Mode (with "-x" boot flag)...

Please help me guys, I'm desperated and don't know what to do :-)

#2 sep8001

sep8001

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 80 posts

Posted 12 January 2013 - 12:59 AM

You need to boot with a - v flag to see where it fails so that you can add the relevant kexts to make it work.

Boot in - v and post the error on the forum.

#3 aliasananas

aliasananas

    Junior Member

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 12 January 2013 - 11:39 AM

Okay so I did what you said, here it is:

Attached File  IMG_1822.jpg   93.76KB   100 downloads


I'm not sure if this is helpful, but here are my install settings:

Attached File  IMG_1821.jpg   114.46KB   68 downloads

I didn't change anything there, it's all default settings...

#4 billknt39

billknt39

    Junior Member

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 20 January 2013 - 05:54 PM

at the install of the iAtkos ml2 dont select sound drivers

#5 cosmo1

cosmo1

    Junior Member

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 11 February 2013 - 03:05 PM

Hello my friends,

I successfully installed iAtkos ML2 on my PC:

GA H77-DS3H
Intel Core i5 3570
(HD 6970, I also tried with onboard Ivybridge GPU)
8 GB DD3 Ram

I used Windows 7 to burn iAtkos on a DVD.

I managed to install Mountain Lion without any complications, but when I restarted my PC once it was done, I wasn't able to boot it properly. It always stucks at the spinning cirlce with the Apple logo on top of it.

So I tried some bootflags that I found on the internet (without actually knowing what I was doing there).
None of it worked for me, except booting in Safe Mode (with "-x" boot flag)...

Please help me guys, I'm desperated and don't know what to do :-)


what bios settings have you used?ai have the saime motherboard with i3-3220 cpu but ai cant instal at all :(

#6 Andrew_leonardo

Andrew_leonardo

    Junior Member

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 13 March 2013 - 04:28 PM

Hi, do you have any ideas how install it on this motherboard? I'm trying iAtkos ml2 and it's not working either...
It someone was installing iAtkos ML2 on this motherboard - please tell us the pathes that you selected during the installation




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users