Jump to content

Photo
- - - - -

OS X 10.9 Mavericks Install success in Dell 15R SE


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 golden418

golden418

    Junior Member

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted 24 October 2013 - 10:32 PM

Got everything working except Airport/Wifi. Using a Ralink usb adaptor.

 Graphics is at 1g (intel 4000). Though its dual graphics card. Install is through legacy.



#2 wwjdaidin

wwjdaidin

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 13 posts

Posted 25 October 2013 - 03:02 AM

I have dell 17r, would you help me to install Maverick on it!

so far I install but after rebooting it is stock on smc error for fans!



#3 golden418

golden418

    Junior Member

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted 25 October 2013 - 06:16 PM

Try to remove the kext and use multibeast to instal fake smc.

  You can boot into safe mode with -v -x -f GraphicsEnabler=No

N/B if you used unibeast to make a usb install then you should have it already..



#4 Pcsx2006

Pcsx2006

    Junior Member

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 27 October 2013 - 03:19 PM

Got everything working except Airport/Wifi. Using a Ralink usb adaptor.

 Graphics is at 1g (intel 4000). Though its dual graphics card. Install is through legacy.

Hey nice to hear u got it installed, i got same model (running ml 10.8.3) so i need ur help in getting patches, files & kext needed for installation.

Also which method u used to make OSX bootable USB?

Really looking foward to hear from u.



#5 golden418

golden418

    Junior Member

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted 27 October 2013 - 06:39 PM

Unibeast is the answer..

 After install reboot with the USB still connected then use multibeast to install chameleon and other drivers (Voodoo sound e.t.c) your touchpad may not work but you have a lenovo kext that will fix that. download section is there.



#6 orvanon

orvanon

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 04 December 2013 - 04:02 PM

hey man,

 

ive installed 10.9 on my 15R SE 7520

 

but i keep getting Kernal Panics no matter what i do.

 

any suggestion on what to install or patch to fix it?

 

im dual booting 10.9 and Win 8.1 and i have the ability to access the files with Windows.

 

 

Thanks for all the help!



#7 Bornfire

Bornfire

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 19 December 2013 - 12:31 AM

Guys need Help 

 

I am not able install 10.9 using MultiBeast

 

I am facing issues after verbose booting.. the screen goes blank..

 

I don't how to use this boot flags..

 

Any help appreciated 

 

Thanks 



#8 Bornfire

Bornfire

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 19 December 2013 - 12:33 AM

Got everything working except Airport/Wifi. Using a Ralink usb adaptor.

 Graphics is at 1g (intel 4000). Though its dual graphics card. Install is through legacy.

 

Hey bud,

 

Can you help me in installation !!!! 



#9 jck

jck

    Junior Member

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted 14 July 2014 - 08:25 PM

Poderiam me ajudar, não estou coneguindo installar no meu dell 7520.
 
Estou recebendo a seguinte mensagem: "still waiting for root device"
 
34tbk7o.jpg


#10 Allan

Allan

    HackintoshOSX Crew

  • Moderators
  • 1,949 posts

Posted 14 July 2014 - 08:51 PM

Olá, seja bem vindo.

 

Poste sua duvida no forum Portugues.


 Read our Forum Rules

English - Português - Italiano

No support via PM - Only in Forum


#11 jck

jck

    Junior Member

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted 14 July 2014 - 09:21 PM

English

 

Could help me. I'm not able to install on my dell 7520.
 
I am getting the following message: "still waiting for root device"





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users